Ons Team

Sofie Crepel
Apotheker-Titularis
Katrien
Apotheker
Sebastien
Assistent-Apotheker
Nancy
Apotheker
Ellen
Apotheker
Apotheek Crepel, Advies en Zorg op Uw Maat
Apotheek Crepel is een team van bekwame en enthousiaste apothekers en assistenten die zeer betrokken zijn bij uw gezondheidsvragen en -problemen. U kan steeds in alle discretie met uw persoonlijke behoeften bij ons terecht in onze persoonlijke adviesruimte.

Wij hebben een uitgebreid gamma van cosmeticaproducten en producten voor baby en moeder. Ook kunnen we u adviseren om thuis zo comfortabel mogelijk te verblijven. Vraag advies aan onze thuiszorgspecialisten.

Online Apotheek Crepel in Dworp
Naast de service en het advies in onze apotheek willen we u het ook makkelijker maken via onze online diensten. Op onze website kan u uw bestellingen en reservaties doen. U vindt alle producten , zowel voorschriftplichtige als niet-voorschriftplichtige, terug in onze database.

U kan uw uw voorschrift opladen op onze website. U hoeft dan niet te wachten in de apotheek of terugkomen na bestelling of bereiding. U laadt op de contactpagina het voorschrift op door het te scannen of een foto met uw gsm te nemen. U kan ook de BEP-code ingeven die op uw voorschrift staat. Wij ontvangen dan uw voorschrift en maken de medicatie en producten klaar. Daarna verwittigen we u per sms als de medicatie klaar is.

Op de pagina Reservatie op onze website hebt u de keuze uit meer dan 37.000 producten. Maak hierin een keuze op basis van merk, je populaire product, een ziektebeeld, etc… U krijgt dan een ruime keuze, kan online reserveren en afhalen in de apotheek. Wij verwittigen u na uw reservatie per sms, mail of telefoon wanneer u de medicatie kan komen ophalen.

Kijk ook naar onze instructievideo’s voor een goed gebruik van puffers, zelftesten, etc…